Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Συνάντηση με στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση του  Εμπορικού Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Σε φιλικό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Ζαφειρόπουλου και του Γενικού Γραμματέα κ. Νικολακόπουλου με στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας που άνοιξε πρόσφατα υποκατάστημα στην πόλη μας.

Αφού καλωσορίσαμε την Τράπεζα με την μεγάλη διαδρομή και εμπειρία στην υποστήριξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανταλλάξαμε απόψεις για την αγορά και την εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια καθώς και για τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Τράπεζας με τις χιλιάδες επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε μέσω της χρήσης POS όπου ζητήσαμε χαμηλό ποσοστό προμήθειας και χαμηλό ποσό χρέωσης για την τήρηση επαγγελματικού λογαριασμού. Ακόμη ζητήσαμε μικροπιστώσεις χωρίς αυστηρά κριτήρια για την αγορά εμπορευμάτων και εξοπλισμού μέσω της πληρωμής απευθείας τιμολογίων.  Από την μεριά της Τράπεζας τονίστηκαν οι ιδιαίτερα ευνοϊκοί όροι που προσφέρει σε λογαριασμούς Ταμιευτηρίου.

Ελπίζουμε σε θετική ανταπόκριση και συνεργασία για την ανάδειξη του ρόλου των μικρών τοπικών επιχειρήσεων στην οικονομία και την πραγματική στήριξή τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.