Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα την κάψει ζωντανή αν δεν φύγει ο σκύλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα αδιανόητο και απειλητικό μήνυμα γραμμένο στο τοίχο έξω από την είσοδο του σπιτιού της, στην πολυκατοικία όπου διαμένει, βρήκε μια κοπέλα στην Θεσσαλονίκη επειδή έχει σκύλο.

Συγκεκριμένα o παρουσιαστής της εκπομπής «Football Stories», Άγγελος Γιακουμίδης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η απειλή που γράφτηκε έξω από το σπίτι της κοπέλας: «Άμα δεν φύγει ο σκύλος θα σας κάψω το σπίτι. Με ή χωρίς τον σκύλο».

Οι γείτονες ωστόσο απάντησαν από κάτω υποστηρίζοντας την κοπέλα, τονίζοντας: «Φίλε όποιος κι αν είσαι απλά ψ@φ$ μαζί με την σκ@τ#ψυχιά σου. Υποστηρικτές γείτονες με αγάπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγελος Γιακουμίδης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η καλή μου φίλη έχει στο σπίτι της ένα σκύλο. Σήμερα γυρνώντας βρήκε αυτό γραμμένο έξω από την πόρτα της. Η απάντηση γράφτηκε από τους γείτονες. Εγώ λέω να βάλουμε ένα χεράκι να βρεθεί ο «νταής» με όποιες ποινικές συνέπειες προβλέπονται. Παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα ή επικοινωνήστε αν γνωρίζει κάποιος κάτι».

real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.