Συντριβή Antonov στην Καβάλα: Ανασύρθηκαν και οι 8 σοροί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των νεκρών μελών του πληρώματος του Antonov 12, το οποίο συνετρίβη στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το enikos.gr, οι Αρχές ανέσυραν και τις οκτώ σορούς, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταφοράς τους στο Γ. Ν. Κομοτηνής.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, κατόπιν αιτήματος από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) διατέθηκε όχημα από τις Ένοπλες Δυνάμεις για τη μεταφορά των σορών από την περιοχή του δυστυχήματος.

Το ουκρανικού νηολογίου αεροσκάφος τύπου Antonov 12, απογειώθηκε από τον αερολιμένα της πόλης Νις, στην Σερβία με 8μελές πλήρωμα- όλοι Ουκρανικής καταγωγής- και με 11,5 τόνους επικίνδυνο φορτίο (dangerous goods).

Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που είχε καταθέσει το πλήρωμα του αεροπλάνου στις αρμόδιες αρχές της Σερβίας, το αεροσκάφος θα πραγματοποιούσε πτήση cargo με προορισμό το Μπανγκλαντές (Ντάκα) και με ενδιάμεσους σταθμούς την Ιορδανία (Αμμάν) και την Σαουδική Αραβία (Ριάντ).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.