Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Kόρη ασθενούς τα έκανε «γυαλιά καρφιά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κόρη της ασθενούς επισκέφθηκε τη γυναικολογική κλινική που νοσηλευόταν η μητέρα της πριν μεταφερθεί στην ανάνηψη και τα έκανε «γυαλιά…καρφιά».

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, γυναίκα ασθενής της γυναικολογικής κλινικής μεταφέρθηκε στην ανάνηψη για πιο αυξημένη παρακολούθηση. Όμως, η κόρη της ασθενούς, απειλούσε «Θεούς και δαίμονες» μέσα στο νοσοκομείο λέγοντας ότι είναι δημοσιογράφος.

Μάλιστα, η κατάσταση «ξέφυγε» όταν η ίδια έφτασε στο σημείο να χτυπήσει με γλάστρα στο κεφάλι μία μαία. Σύμφωνα με την καταγγελία, η κόρη της ασθενούς έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά της, ενώ πέταγε αντικείμενα στο προσωπικό.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως κλήθηκε η Αστυνομία και την συνέλαβε, ενώ οι συνάδελφοι που υπέστησαν την επίθεση πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος και υπέβαλαν μήνυση.

Τι αναφέρει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα ασθενής της γυναικολογικής κλινικής μεταφέρθηκε στην ανάνηψη για πιο αυξημένη παρακολούθηση. Η κόρη της ασθενούς, σήμερα το πρωί την επισκέφθηκε τη γυναικολογική κλινική που νοσηλευόταν η μητέρα της και δημιούργησε χαμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λέγοντας ότι είναι δημοσιογράφος απειλούσε το προσωπικό επικαλούμενη φίλους της πολιτικούς που γνωρίζει. Η νεαρή έσπαγε αντικείμενα και τα πετούσε στο προσωπικό. Μάλιστα, χτύπησε με γλάστρα στο κεφάλι μία μαία που βρισκόταν στο σημείο.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και προχώρησε στη σύλληψή της. Ωστόσο, όπως επισήμαναν οι αστυνομικοί σε περίπτωση που έκανε το νοσοκομείο μήνυση θα προχωρούσαν σε εξακρίβωση στοιχείων και θα την άφηναν ελεύθερη. Το νοσοκομείο δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, οι συνάδελφοι που υπέστησαν την επίθεση πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος και υπέβαλαν τελικά μήνυση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.