Καλαμάτα: Η στιγμή που 26χρονος ντελιβεράς εκσφενδονίζεται και πέφτει σε αυλή (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι ακριβώς η στιγμή που ο άτυχος ντελιβεράς εκσφενδονίζεται, μετά τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο, και καταλήγει μέσα στην αυλή του σπιτιού.

Το φανάρι ήταν πράσινο για τον ντελιβερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να πέσει πάνω στη μηχανή που οδηγούσε. Η μηχανή τυλίγεται αμέσως στις φλόγες ενώ ο 26χρονος εκσφενδονίζεται σε αυλή. Ο ιδιοκτήτης ακούει τον θόρυβο και έντρομος βγαίνει να δει τι συνέβη. Την ίδια στιγμή μαζεύεται κόσμος ενώ ένας άνδρας πήρε το λάστιχο για να σβήσει τη φωτιά από τη μηχανή.

«Ακούω ένα γκαπ και κατευθείαν να πέφτει στην αυλή μου. Σοκαρίστηκα εκείνη την ώρα και πήγα στον γείτονα να τον φωνάξω να δω τι θα κάνω. Κατευθείαν πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Δεν τον ακούμπησα καν, απλώς, κατάλαβα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του γιατί δεν κουνιόταν καν. Καμία κίνηση δεν έκανε, δεν είδα. Δυστυχώς ήταν νεκρός. Ακόμα ακούω μηχανή και με πιάνει σοκ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. «Από το σοκ που είχα πάθει άλλοι πήραν το λάστιχο, εγώ ούτε καν το σκέφτηκα να σβήσω τη μηχανή από το σοκ που είχα πάθει», είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.
Η Τροχαία διερευνά αν την ώρα που ξεκίνησε το ΙΧ που ενεπλάκη στο Τροχαίο το φανάρι ήταν πράσινο. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να φέρει ουδεμία ευθύνη ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. «Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να καταλάβουμε και είναι σαφέστατο, μία εικόνα χίλιες λέξεις ένα βίντεο πέντε χιλιάδες λέξεις, είναι προφανές ότι το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο ξεκίνησε με κόκκινο σηματοδότη. Το αυτοκίνητο πίσω από αυτόν έμεινε σταματημένο» είπε ο Παναγιώτης Μαδιάς.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.