Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανάμεσα στα δεκάδες σπίτια που τύλιξαν οι φλόγες της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξεκίνησε χθες από την Πεντέλη και επεκτάθηκε γρήγορα στις γύρω περιοχές, είναι και αυτό όπου ζει η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου με την οικογένειά της στη Νέα Παλλήνη.

“Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά εδώ, δεν μας άφηναν” περιέγραψε η ίδια.

“Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, αλλά όλοι μου οι σύντροφοι. Είναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτό είναι αλήθεια. Ο κ. Κούτρας δεν είναι σύντροφος αλλά είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που έκανε ότι μπορούσε και έφερε την υδροφόρα. Είναι “ας καούνε”. Αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να τελειώσει” πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια έδειξε στην κάμερα του Alpha τις καταστροφές ειδικά στον πρώτο όροφο του σπιτιού.

“Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από πού είναι” κατέληξε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.