Χαλκιδική: Ο αδερφός του 31χρονου Μάρτιν στις έρευνες που συνεχίζονται για έβδομη ημέρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για έβδομο 24ωρο συνεχίζονται στη Χαλκιδική οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία. Ο 31χρονος αγνοείται από το περασμένο Σάββατο (09.07.2022) στη θαλάσσια περιοχή Ποσείδι.

Από το πρωί της Παρασκευής (15.07.2022) οι έρευνες συνεχίστηκαν στη Χαλκιδική με ένα σκάφος του λιμενικού σώματος, 1 περιπολικό από ξηράς και δύο ιδιωτικά πλοιάρια. Πλέον, όμως, οι εξειδικευμένες έρευνες από το Λιμενικό Σώμα, και μετά από μία εβδομάδα ερευνών, ολοκληρώθηκαν.

«Το απόγευμα σήμερα (σ.σ. 15.07.2022) έρχεται στο σημείο των ερευνών και ο Ιβάν. Έρχεται να βοηθήσει και μαζί του έρχονται και εθελοντές από την πατρίδα του για να συνδράμουν με drone, με κιάλια και με όποιο τρόπο μπορούν. Εμείς συνεχίζουμε. Το αεροπλάνο πέταξε έως τις 13:30 χωρίς να εντοπίσει κάτι δυστυχώς. Επικεντρωθήκαμε στα παράλια της Λάρισας και της Πιερίας.

Από τη μεριά του ο αδερφός του αγνοούμενου Μάρτιν ξεσπάει στο newsit.gr και ζητάει να μην σταματήσουν οι προσπάθειες εντοπισμού:

«Δεν θέλω να σταματήσουν οι έρευνες. Επιβάλλεται να βρω άμεσα τον αδερφό μου. Όσο αντέχουν οι δυνάμεις των εθελοντών και κυρίως του ΟΦΚΑΘ θα παρακαλούσα να συνεχίσουν τις προσπάθειες. Κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν»!

Δείτε και ανάρτηση του Χρήστου Ράμου στο Facebook:

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.