Άγιοι Ανάργυροι: Λήστεψε βενζινάδικο και μπαρ πριν πέσει νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο ληστείες, σε ένα βενζινάδικο όπου άρπαξε και ένα αυτοκίνητο αλλά και σε ένα μπαρ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων είχε κάνει ο άνδρας που λίγο αργότερα έπεσε νεκρός από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αρχικά ο άνδρας αλλοδαπής καταγωγής εισέβαλλε σε ένα βενζινάδικο στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και αφού απείλησε τους υπαλλήλους, άρπαξε τελικά ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Λίγα μέτρα πιο πάνω εισέβαλε σε ένα μπαρ, απείλησε τον ταμία και ενώ άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό, της τάξεως των περίπου 30 ευρώ, βγήκε από το μπαρ και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς ενός περιπολικού που τον είχαν εντοπίσει.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο ληστής να πέσει νεκρός και οι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δίπλα στον νεκρό ληστή βρέθηκε και ένα όπλο, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς οι οποίοι έχουν περισυλλέξει τους κάλυκες για να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.