ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

   Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ για την μεγάλη συναυλία: «ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ», αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, με τον καταξιωμένο συνθέτη και πιανίστα ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Φρούριο του Ρίου Πατρών, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Εκτός του Στέφανου Κορκολή, θα μετάσχουν η σολίστ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, 10 μελής ορχήστρα, αλλά και η ΜΙΚΤΗ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός] και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου] του Οργανισμού. Την ηχοληψία της συναυλίας έχει αναλάβει ο προϊστάμενος των ηχοληπτών της ΕΡΤ, Μιχάλης Συγλέτος, ενώ το ΔΙΗΧΟ θα καλύψει τεχνικά την όλη συναυλία.

Θα ακουστούν υπέροχες μελωδίες, όπως: «Όμορφη πόλη», «Του μικρού βοριά», «Προδομένη μου αγάπη» «Καημός», «Βάρκα στο γιαλό», «Σε πότισα ροδόσταμο», «Αν θυμηθείς τ όνειρο μου», «Η μπαλάντα του Μαουτχάουζεν», «Άρνηση», «Απρίλη μου», «Ζορμπάς», κ.α. σημαντικές δημιουργίες του Μίκη Θεοδωράκη.

Οι ενορχηστρώσεις και οι διασκευές των έργων είναι του Στέφανου Κορκολή, ενώ η επιμέλεια του μουσικού υλικού, είναι του Σάββα Ρακιντζάκη.

Θα ερμηνεύσουν οι μουσικοί: Στέφανος Κορκολής, πιάνο, Σοφία Μανουσάκη, τραγούδι,  Δημήτρης Κουζής, βιολί- μαντολίνο, Περικλής Τιμπλαλέξης: βιολί, Ελένη Λίγγρη: βιόλα, Λυδία Παναγιωταρέα: βιολοντσέλο, Γιάννος Γιοβάννος, βιολοντσέλο, Αγγελική Πουλημένου, κόρνο, Βασίλης Δεφίγγος, σαξόφωνο- φλάουτο- κλαρινέτο, Κωστής Πυρένης, κιθάρα-τραγούδι, Βίκτωρ Κουλουμπής, κοντραμπάσσο, Σάββας Ρακιντζάκης, πλήκτρα.

       

           Διάθεση προσκλήσεων, από τα γραφεία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Κορίνθου 280- Γούναρη], καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr       

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.