Μάγεψε το πατρινό κοινό ο «Γυάλινος Κόσμος» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο – ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία ακόμα καθηλωτική παράσταση είχε την τύχη να απολαύσει το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου το κοινό που κυριολεκτικά κατέκλυσε το «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας», το οποίο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Οι φίλοι του θέατρου μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ παρακολούθησαν το «Γυάλινο κόσμο» του Τενεσί Ουϊλιαμς , μία παράσταση ρεαλιστική και ταυτόχρονα μαγική σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη. Το αντιπροσωπευτικότερο έργο ενός συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική.

Ένα έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες της Κάτιας Δανδουλάκη στο ρόλο της μητέρας, της Λένας Παπαληγούρα στο ρόλο της κόρης που πάσχει από πολιομυελίτιδα και ζει απομονωμένη μέσα σε ένα δικό της κόσμο, του  Κωνσταντίνου Μπίμπη στο ρόλο του γιού που ξεδιπλώνει στο κοινό τη ζωή της οικογένειάς του και του Γιάννη Κουκουράκη ως φιλόδοξου Τζιμ, που έχει ανάγκη την αποδοχή, πρόσφεραν μία μαγική παράσταση γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Στη σκηνή του «Δημοτικού Θερινού Θεάτρου της Πάτρας» εκτυλίχθηκε μία παράσταση στην οποία ο σκηνοθέτης έφερε στο προσκήνιο στο απόλυτο τους χαρακτήρες του Τενεσί Ουίλιαμς με τον  ρεαλισμό να κυριαρχεί και να οδηγεί τους θεατές στην πλήρη ταύτιση με τους ήρωες.

Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.