«Ενας ήρωας με παντούφλες», στο θεατράκι της Κρήνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καρδιά της θεατρικής ερασιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης χτυπά στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου για μία ακόμα φορά στο θεατράκι της Κρήνης, με την Θεατρική Ομάδα Καματερού – Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» να παρουσιάζει το έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ένας ήρωας με παντόφλες» σε σκηνοθεσία: Γεννάδιου Πάτση.

Η παρουσία της θεατρικής ομάδας από το Καματερό στις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, σηματοδοτεί και την απήχηση που έχει πλέον η ενότητα σε σχήματα που δρουν εκτός των τειχών της Πάτρας και της Αχαΐας.


Οι φίλοι του θεάτρου θα απολαύσουν μία «πικρή κωμωδία», με έναν κρατικό υπάλληλο και ένα συγγενή του στρατηγού Δεκαβάλλα να εκμεταλλεύονται την απλοϊκότητα, τη αφέλεια και την αγνή ιδεολογία ενός συνταξιούχου στρατιωτικού καταφέρνοντας να «μασήσουν» χρήμα από τον κρατικό κορβανά , οργανώνοντας την κατασκευή του μνημείου του.

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΜΠΟΜΠΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ»

Η προγραμματισμένη για τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου παράσταση «Μπόμπα Χαρακίρι» με την θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαβλανίου, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, μετατίθεται για το Σάββατο 18 Ιουλίου στον ίδιο χώρο και ώρα.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι δωρεάν

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.