Η νέα απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να περνάει κρίση και να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού.

Τις φήμες αυτές φούντωσε και τον γεγονός πως μετά την επιστροφή του personal trainer στην Ελλάδα από το Asia Express έχουν πραγματοποιήσει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις μαζί.

Όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε στο instagram για το τι συμβαίνει στη σχέση τους με αφορμή το ταξίδι που πραγματοποίησε η ίδια την μέρα της επιστροφής του συντρόφου της στην Ελλάδα, εκείνη τη διαβεβαίωσε πως δε συμβαίνει τίποτα.

Πριν λίγες ημέρες όμως, κάτω από την ίδια ανάρτηση το θέμα επανήλθε με αφορμή τις χωριστές διακοπές που κάνει φέτος το ζευγάρι.

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει: «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας: «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.