Ανησυχεί η Βάνα Μπάρμπα με νέα της ανάρτηση: «Με τσάκισε, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Βάνα Μπάρμπα εξακολουθεί να περνά δύσκολες στιγμές

Η Βάνα Μπάρμπα διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό και ταλαιπωρείται αρκετά.

Η γνώστη ηθοποιός αν και έχουν περάσει πολλές μέρες από την νόσηση δεν μπορεί εύκολα να συνέλθει.

Η Βάνα Μπάρμπα με νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αποκάλυψε πως δεν πέρασε καθόλου εύκολα αυτή την περιπέτεια και ακόμη δεν έχει γίνει τελείως καλά.

«Καλημέρα σε όλους με αγάπη… Με τσάκισε ο Covid ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο προσέχετε… ύπουλος και μουλωχτός σαν το κακό… Μην ξεχνάτε ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας χρειάζονται. Θα σας πω τι ετοιμάζουμε εθελοντικά το σωματείο μας ποιες θα είναι οι δράσεις μας από Σεπτέμβριο ώστε να ενημερωνόμαστε και να πράττουμε το σωστό… Δύναμη ζωής. Λοιπόν ΑΓΑΠΗ» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στα social media.

Με ανάρτησή της στα social media, η ηθοποιός είχε ενημερώσει τους φίλους της ότι διαγνώστηκαν θετικές εκείνη και η κόρη της στον ιό και σημείωσε ότι ταλαιπωρούνται από πυρετό.

Είχε γράψει συγκεκριμένα: «Αγαπητοί φίλοι και εγώ και το παιδί μου είμαστε με κοροναϊό έχουμε αυτή την καινούργια μετάλλαξη, με λοίμωξη άνω αναπνευστικού και πολύ πυρετό. Να είστε προσεκτικοί.. είναι πολύ μεταδοτικό…. καλή επιτυχία στα αποτελέσματα σήμερα στα παιδιά και δύναμη στους γονείς… όλα περνάνε, όχι φόβο, ενημέρωση σωστή»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.