Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης μας διηγείται μέσω fb την εμπειρία του περί συνέργειας Φορέων στη περιοχή μας:

📌 Σήμερα έλαβα μέρος στο θεματικό εργαστήριο με τίτλο: «Πρόβλεψη δεξιοτήτων και θέσεων εργασίας στον τομέα του Πολιτισμού και των Ψηφιακών Εργαλείων για την παροχή πολιτιστικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».
✔️ Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου: «Παροχή εξειδικευμένων Υπηρεσιών για την Ανάπτυξη και Λειτουργία Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στην ΠΔΕ».
👉 Κάποια στιγμή ο συνάδελφος Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Φωκίωνας Ζαΐμης μου έδωσε τον λόγο προκειμένου να τοποθετηθώ για τον Θρησκευτικό Τουρισμό στην Δυτική Ελλάδα. Μεταξύ πολλών αναφέρθηκα και στις συνέργειες των Φορέων. Και εκεί έκανα στην ομήγυρη το ρητορικό ερώτημα:
❓ Αλήθεια υπάρχουν συνέργειες Φορέων στη περιοχή μας; Από τα πιό απλά στα πιο σύνθετα ζητήματα; Π.χ. η Περιφέρεια συνεργάζεται με τους Δήμους; Ο Δήμος Πατρέων συνεργάζεται λόγου χάρη με την Εκκλησία; Στην τελευταία ερώτηση έλαβα άμεση απάντηση από την αρμόδια Εκπρόσωπο επί των Πολιτιστικών του Δήμου Πατρέων, Προέδρου του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ, που ήταν παρούσα:
«Το Καρναβάλι δεν μπορει να συνεργαστεί με την Εκκλησία!».
📍……………………………
🤫 Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου….
👉 Μάλλον το μότο παρελθόντος έτους προ 10 ετίας και πλέον: «Πάτρα, μια πόλη Καρναβάλι!», εκφράζει ορισμένους, που βλέπουν ως Πολιτισμό της πόλης μόνο το συμπαθέστατο Καρναβάλι….
❓Αρχίζω να πιστεύω ότι την αλήθεια πίστευε και είπε…
👍 Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.