Μια υπέροχη ιστορία με happy end

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αλεξάνδρα Δημοπούλου, ανέβασε στο fb μια πραγματικά υπέροχη ιστορία:

Μια συγκινητική πρωτοβουλία!
Να σας θυμίσω την ιστορία από την αρχή:
Τη σκυλίτσα της 1ης φωτογραφίας κάποιος την είχε εγκαταλείψει μαζί με τα νεογέννητα στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τον Αύγουστο του 2021. Την είχα περισυλλέξει μαζί με τα κουτάβια της μετά από πολύ κόπο και χρόνο, γιατί η σκυλίτσα ήταν φοβική και δεν πλησιαζόταν.
Μεταφέρθηκαν τα ζωάκια στο κτηνιατρείο της Gelly Nakou όπου φροντίστηκαν (2η φωτό), τα μικρά υιοθετήθηκαν και μάλιστα κάποια εξ αυτών βρήκαν φανταστικές υιοθεσίες σε ανθρώπους της πόλης μας με τη βοήθεια του συζύγου της Γκέλυς Giannis Gartaganis (το ένα εξ αυτών στην 3η φωτό σήμερα)-Γιάννη ευχαριστoύμε!
Όμως η σκυλίτσα παρέμεινε πίσω ως μη υιοθετήσιμη, πάντα φοβισμένη, θλιμμένη και απόμακρη, μα ευτυχώς όχι πανικόβλητη. Είπαμε λοιπόν με τη Μαρια Πατρας πως πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια κοινωνικοποίησής της για να μπορέσουμε να της βρούμε μια καλή υιοθεσία κι έτσι καταλήξαμε σε μια λύση.
Μα όλα άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή όταν ενημέρωσα το George Katsimigas ότι θα μεταφέρουμε τη σκυλίτσα.
Μου είπε «Άντα τη σκυλίτσα θα την πάρουμε στο σπίτι με τα παιδιά και τα άλλα μας ζωάκια, θα την εκπαιδεύσει η γυναίκα μου Georgia Ktistaki και θα κοινωνικοποιηθεί με πολλή αγάπη».
Το μαγικό ζευγάρι Γιώργος + Γιωργία να θυμίσω πως με τον ίδιο τρόπο έσωσε έναν βασανισμένο σκύλο το Μπάμπη, μεγαλόσωμο και πολύ επιθετικό που δεν τον πλησίαζε κανείς και δεν είχε μέλλον. Τον εκπαίδευσε η Georgia Ktistaki και στο τέλος τον υιοθέτησε.
Η σκυλίτσα της ιστορίας μας λοιπόν θα απολαύσει τη θετική ενέργεια της οικογένειας αυτών των δύο ανθρώπων που κοσμούν την πόλη μας.
Όλοι ξέρουμε δε πως ο George Katsimigas είναι υπεύθυνος του καταφυγίου του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ. Τι πιο καλό???
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.