Κάποιοι δήμοι μπορούν!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο φημισμένος Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για το Δήμο Πατρέων, γράφοντας:

Κάποιοι δήμοι μπορούν!!!! Αλλοι πάλι είναι ανίκανοι!!!! Χρόνια τώρα!!!

Ο χρήστης Nikos Karagiorgis είναι με το χρήστη Νικος Καραγεωργης.
ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
1200 ΘΕΣΕΩΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΣΑ
ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
* Δημιουργήθηκε σε αμφιθεατρικό χώρο δίπλα από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στο Κουκούλι
Πριν από, περίπου ένα μήνα, ο δήμος ειδοποιήθηκε από το υπ.Πολιτισμού ότι το Ρωμαικό Ωδείο (το χρησιμοποιούσε ο δήμος για τις θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές παραστάσεις, κυρίως για τις ανάγκες του Διεθνούς Φεστιβάλ) θα κλείσει για δύο χρόνια, λόγω γενικής συντήρησης του μνημείου.
Επίσης, ένας άλλος χώρος που ο δήμος χρησιμοποιούσε για τις εκδηλώσεις του, το Θέατρο Τέχνης ΄΄Θάνος Μικρούτσικος΄΄ έκλεισε κι αυτός καθώς ξεκίνησαν εργασίες γενικής ανακαίνισης.
Έτσι, ο δήμος και ειδικότερα ο Πολιτιστικός Οργανισμός , ήταν σε αναζήτηση κατάλληλου χώρου για να φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις, όπου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ φέτος οι Πατρινοί θα απολαύσουν ό,τι θα παιχτεί στην Επίδαυρο.
Ο χώρος βρέθηκε και είναι καταπληκτικός !
Είναι δημοτική έκταση ακριβώς δίπλα από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην περιοχή Κουκούλι.
Ο χώρος ήταν ήδη αμφιθεατρικός και έχει την κατάλληλη κλήση που χρειάζεται μια θεατρική υποδομή, ενώ τα επίπεδα θορύβου, είναι πολύ χαμηλά.
Πάνω εκεί στήθηκαν κερκίδες με καθίσματα, μια υπέροχη θεατρική σκηνή, καμαρίνια, τουαλέτες και όλα όσα συνθέτουν ένα θερινό θέατρο.
Η χωρητικότητα του νέου Δημοτικού Θεάτρου είναι 1200 θέσεων, ενώ υπάρχει πρόβλεψη – αν χρειαστεί – για άλλες 200 θέσεις.
Είναι εντυπωσιακό ότι αυτό το θερινό θέατρο στήθηκε εντελώς αθόρυβα από το δήμο, ουδείς γνώριζε για το νέο χώρο πολιτισμού και σήμερα όπου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ, έγινε ειδική αναφορά σε αυτό το θερινό θέατρο.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.