Έσβησε άδικα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση, εν είδει αποχαιρετισμού, έκαναν στο fb η Μαρίζα Μέντζιου και η Αριστέα Ψούνη:

Μαρίζα Μέντζιου: Αφιερώσεις και λόγια αποχαιρετισμού στον αγαπημένο αδέσποτο σκύλο του Πανεπιστημίου Πατρών τον «αδερφό της Κιάρας» όπως τον φώναζαν…

Ενα δικό μας «παιδί» , «παιδί» του πανεπιστημίου Πατρών τα τελευταία 5 χρόνια , έσβησε άδικα χτες το ξημέρωμα από αμάξι πλησίον Ναού Αγίου Γεωργίου στο Ρίο, που φυσικά τον εγκατέλειψε να ξεψυχήσει …. Ένας αθώος, ήσυχος , καλόβολος αντρακος, που γυρνούσε σε όλη την πανεπιστημιούπολη αράζοντας σε νησίδες και σε στάσεις λεωφορείων μαζί με τις αδερφές του.

Όνομα δεν απέκτησε ποτέ, όλοι μας αδερφό της Κιάρας τον λέγαμε και έτσι του έμεινε, αφού ήταν πάντα παρεάκι αχώριστο…

Αμέσως μόλις ενημερώθηκα πήγα στο σημείο το επόμενο πρωί για να βρω το άψυχο κορμάκι του, να του προσφερθεί τουλάχιστον μια ταφή όπως σε κάθε πλάσμα αξίζει , μα ήδη είχε μαζευτεί… ΖΗΤΏ εάν κάποιος ξέρει κάτι για αυτόν που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε να μου στείλει μήνυμα , επίσης αν είδαν ποιός τον περισυνέλεξε, σκουπιδιάρικο-ανθρωπος, ποιός άραγε… Ξέρω πως αναζητώ «ψύλλους στα άχυρα» όμως ποτέ δεν ξέρεις…Δε θέλω να σκέφτομαι ότι κατέληξε στα σκουπίδια το κορμάκι του, είναι τραγικό κάτι τέτοιο. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ, ΜΑ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ… ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ » ΠΑΙΔΊ » … ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ…

Αριστέα Ψούνη: Όταν είδα το άψυχο κορμάκι του στην φωτογραφία το πρωί πόνεσα και έκλαψα γι αυτόν, αν και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η Κιάρα. Όπως τα γράφεις Μαρίζα, ακριβώς, δεν είχε όνομα, το τελευταίο διάστημα καθόταν μόνος του, ήταν πάντα τρυφερός και καλοσυνάτος.

Λυπάμαι τόσο πολύ που ένα ακόμη πλάσμα κατέληξε με αυτόν τον τρόπο. Φοβάμαι και για τα υπόλοιπα παιδιά μας και αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να γίνει. Μαρίζα μου, δεν ξέρω ακριβώς το σημείο αλλά θα πάμε να ρωτήσουμε τα καταστήματα για κάμερες και θα την βρούμε την άκρη. Λυπάμαι πολύ. Μικρέ μας μαχητή, ξεκουράσου. Κανείς δεν θα σε τραμπουκίζει πια. Κανείς δεν θα σε θεωρεί επικίνδυνο και θα ψάχνει τρόπους να σε εξουδετερώσει. Εμείς πενθούμε για εσένα και θα σε θυμόμαστε με πολλή αγάπη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.