Λεβαντόβσκι: «Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου για την Μπάγερν, εξέτασα μόνο την πρόταση της Μπαρτσελόνα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι γι’ ακόμη μία φορά κατέστησε σαφή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν. Ωστόσο, ίσως ήταν η πρώτη φορά που έκανε τόσο ξεκάθαρο σε δημόσια δήλωσή του ότι θέλει την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν εξέτασα καν άλλες προσφορές εκτός από αυτή της Μπαρτσελόνα. Θέλω να φύγω από την Μπάγερν αυτό είναι ξεκάθαρο. Η πίστη και ο σεβασμός είναι πιο σημαντικά από τη δουλειά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βρούμε μία λύση μαζί» δήλωσε ο Πολωνός στράικερ στο Onetsport.

Όσο για τους λόγους που θέλει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του: «Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου, θέλω να φύγω από την Μπάγερν για περισσότερα συναισθήματα στη ζωή μου» και συμπλήρωσε: «Ποιος παίκτης θα θέλει να πάει στην Μπάγερν γνωρίζοντας ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί. Πού είναι ο σεβασμός; Πέρασε οκτώ όμορφα χρόνια, θέλω να μείνει έτσι».

Ο Λεβαντόβσκι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους μπλαουγκράνα για εννέα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, τα δύο κλαμπ δεν τα έχουν βρει προς το παρών, με την Μπαρτσελόνα να προσφέρει περίπου 32 εκατομμύρια ευρώ και την Μπάγερν να ζητάει 40 εκατομμύρια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.