Στην Πάτρα σήμερα Κώστας Καραμανλής και Κωστής Χατζηδάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα θα βρεθούν σήμερα δυο κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, οι οποίοι θα επισκεφθούν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Ειδικότερα στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η πρώτη εκδήλωση διαλόγου με ομιλητή τον Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Υπουργού Εργασίας – Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη στην Αχαΐα μετά το 14ο Συνέδριο.

Εκδηλώσεις που ξεκίνησαν ήδη σε Ακράτα , Σελιανίτικα , χτες στην Πάτρα και μετά το διήμερο (Πέμπτη – Παρασκευή) επόμενος σταθμός θα είναι την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου στο Διακοπτό (Ξενοδοχείο Σήμαντρο 8:00μμ). Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών συλλόγων , τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εθελοντές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.