Οι πρώτες εικόνες του Θύμιου που ήταν αγνοούμενος για 46 ημέρες – Τι είπε στις Αρχές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακούφιση έφερε η είδηση ότι ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του μετά από 46 ημέρες. Οι πρώτες εικόνες από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο είναι καθησυχαστικές.

Μετά από 46 μέρες εξαφάνισης και αναζήτησης από όλες τις αρμόδιες αρχές, ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο.

Ο 39χρονος Θύμιος οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά, αλλά και να δώσει κατάθεση.

Μάλιστα λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις προληπτικές εξετάσεις.

Έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάθεσή του.

Δεν ήξερα ότι με ψάχνουν – Μένω εδώ 3 μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θύμιος Μπουγάς ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι δεν ήξερε ότι τον ψάχνουν.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ilialive.gr ο Θύμιος Μπουγάς κατά τον εντοπισμό του φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε εδώ και τρεις μήνες, δηλαδή αρκετό καιρό πριν το περιστατικό που συνέβη στα τέλη Απριλίου σε βάρος του.

Στο σπίτι έμπαινε από τρύπα στην περίφραξη, ενώ μάλιστα είχε προβεί και σε πρόχειρες επισκευές μέσα στο σπιτι για να μην μπαίνει το νερό της βροχής από τη στέγη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το patrisnews.gr, ο Θύμιος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.