Πάτρα: Θέμα ημερών η κατάθεση του πορίσματος για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπήρξε μια στασιμότητα στην υπόθεση – θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα,  όμως αυτό παύει πλέον να ισχύει.

Οι επιστημονικές έρευνες και αναλύσεις έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι τελευταίες καταθέσεις φωτίζουν ακόμα περισσότερο τα δραματικά γεγονότα και οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό, με την άσκηση νέων διώξεων να βρίσκονται, όπως φαίνεται, προ των πυλών.

Μετά την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, σειρά πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος, χθες σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε απέναντι από τους υψηλόβαθμους αστυνομικούς που κινούν τα νήματα των ερευνών, παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου.

Πλέον θεωρείται θέμα ημερών, η κατάθεση του πορίσματος για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που θα κάνει γνωστό αν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια, όπως συνέβη με την μεγαλύτερη αδερφούλα τους, την 9 χρονη Τζωρτζίνα.

Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις
Ο κύκλος της Προκαταρκτικής Εξέτασης έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Διωκτικών Αρχών, που θα λάβουν καταιγιστική μορφή, την ερχόμενη εβδομάδα.

Η κατάθεση της κ. Τσιόλα ήταν κρίσιμη, από κάθε άποψη, για να φωτιστεί κυριολεκτικά κάθε πτυχή του τρόπου που έφυγε από τη ζωή η Ιριδα, το 6,5 μηνών βρέφος της οικογένειας Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπρίγκου.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο έμπειρος Ιατροδικαστής της Αθήνας Σωκράτης Τσαντίρης υποστήριξε ότι το κρίσιμο πόρισμα θα παραδοθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών αφού προηγουμένως οι δύο ιατροδικαστές λάβουν υπόψη τους τις καταθέσεις Τσάκωνα και Τσιόλα, κάτι που επιβεβαιώνεται, δεδομένου ότι μόλις χθες περιήλθε σε γνώση των δύο και η κατάθεση της δεύτερης.

Το γεγονός τούτο σημαίνει ότι απαιτείται λίγος χρόνος μέχρις ότου γίνουν και οι τελευταίες συνεκτιμήσεις από τους εμπειρότατους πραγματογνώμονες και γι’ αυτό αναμένεται να παραδώσουν το πολυαναμενόμενο πόρισμά τους όχι σήμερα, αλλά από αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.