Αχαΐα: «Άστοχη στοχοποίηση του λιμενικού τμήματος Αιγίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Χ.Μπονάνο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο (ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας) την Τετάρτη 22-06-2022 δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Μπονάνου Χαράλαμπου, ο οποίος για το θέμα της μη τοποθέτησης της ράμπας των ΑΜΕΑ στην Άβυθο την 17-06-2022 έκρινε «πως θα έπρεπε η Λιμενική Αρχή Αιγίου να
σεβαστεί τα άτομα με ειδικές ανάγκες». Να ενημερώσουμε για άλλη μια φορά τον κ. Μπονάνο ότι για τα στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου Ο σεβασμός στα ΑΜΕΑ είναι δεδομένος και πως κινήθηκαν
κατόπιν επώνυμης καταγγελίας ιδιώτη διαπιστώνοντας την έλλειψη της αδειοδότησης για την τοποθέτηση της εν λόγω ράμπας στην παραλία της Αβύθου. Δεν είχαν δικαίωμα ως όργανα της τάξης να ενεργήσουν διαφορετικά ή με τα συναισθήματά τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα εγκαλούνταν για παράβαση καθήκοντος.
Η επιλεκτική στοχοποίηση από τον κ. Μπονάνο του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου, μας δημιούργησε ως
Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αλγεινή εντύπωση, καθώς επιμελώς λησμόνησε να αναφέρει πως την ευθύνη για την ανεπιτυχή προσπάθεια τοποθέτησης της ράμπας των ΑΜΕΑ την 17-06-2022, φέρει καθ’ολοκληρία η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αιγιαλείας., η οποία δεν «αξιώθηκε» μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών να ολοκληρώσει την απλή διαδικασία της αδειοδότησης. Επισημαίνουμε δε όπως πληροφορηθήκαμε, πως η αδειοδότηση μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περατώθηκε εντός ενός 24ωρου (τόσο απλά).
Ας μην προσπαθεί λοιπόν ο καθένας τις δικές του ευθύνες να τις μετακυλήσει αλλού και ας αναλογιστούν όλοι την ευθύνη των συναδέλφων μας σε περίπτωση που θα συνέβαινε κάποιο ατύχημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.