6η ΥΠΕ: Σταθερό σημείο για δωρεάν rapid tests στα Σελιανίτικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα τους θερινούς μήνες, στο πλαίσιο της υγειονομικής επαγρύπνησης για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορονοιού προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα.
Μετά το σταθερό σημείο δωρεάν rapid test στο Λάππα (Δυτικής Αχαΐας), η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας, πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός ακόμη σταθερού σημείου, αυτή τη φορά στην περιοχή των Σελιανιτίκων.
Αφορμή, αποτελεί η μεγάλη επισκεψιμότητα της περιοχής το καλοκαίρι. Οι καθαρές παραλίες σε συνδυασμό με τους γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς αποτελούν πόλο έλξης για τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων.
Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη τήρησης των υγειονομικών μέτρων και τη θωράκιση της υγείας του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, συνέστησε τη λειτουργία του συγκεκριμένου σημείου. Κατόπιν συνεργασίας με τον Δήμο Αιγιαλείας οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα διενεργούνται στο Κοινοτικό Γραφείο των Σελιανιτίκων κάθε Τρίτη και Παρασκευή 9:00 με 14:00.
Η έναρξη των δωρεάν ελέγχων θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.
Οι έλεγχοι διενεργούνται από το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid test.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.