Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του γυμναστή – Τι έγραψε στο σημείωμά του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εισαγγελική έρευνα θα ξεκινήσει για τις συνθήκες του θανάτου του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στην Τούμπα. 

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο του γυμναστή έκαναν λόγο για αυτοκτονία, μια ανάρτηση του ίδιου στα social media του «έδειξε» ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από αυτή, για αυτό και η υπόθεση έχει φτάσει στο Ανθρωποκτονιών, όπως αναφέρει και το GRTimes.gr.

Άλλωστε, επικρατεί σοκ στη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα για όσους ήταν πελάτες στο γυμναστήριο του 50χρονου, καθώς αναφέρουν ότι δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι έπαθε κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας εντοπίστηκε από πελάτισσα.

Έτσι, μετά την ανακάλυψη της ανάρτησης του άτυχου 50χρονου, ο οποίος επέδειξε πρόσωπα, ως ηθικούς αυτουργούς πίσω από το βίαιο τέλος που έδωσε στη ζωή του, κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να φτάσει η υπόθεση στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τι έγραφε στο σημείωμα – ανάρτηση

Σύμφωνα με το thessnews.gr, ο γυμναστής έγραψε στην ανάρτησή του πως «έχασε» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ από μια γυναίκα, την οποία δήλωσε πως αγάπησε με πάθος. Εξήγησε ότι της είχε δώσει τους ηλεκτρονικούς κωδικούς πρόσβασης στον λογαριασμό του στην τράπεζα.

Ακόμα, στη μακροσκελή ανάρτησή του κάνει λόγο για «δασκαλεμένα κορίτσια» που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς αλλά και για διάφορα κυκλώματα, ωστόσο σε πολλά σημεία το κείμενο φαίνεται να μην έχει συνοχή, επειδή ο ίδιος δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.