ΣΟΚ η κατάθεση του 14χρονου: Εκτός από τον «πατριό» μου με βίασαν άλλοι δύο άνδρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκάρει η κατάθεση στην ανακρίτρια Ηρακλείου  του 14χρονου που μαζί με τα αδέλφια του υπέστησαν βάναυση κακοποίηση στα χέρια του 52χρονου Σύρου συντρόφου της μητέρας τους.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, έδωσε την κατάθεση στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσία παιδοψυχιάτρου και κατήγγειλε ότι την πρώτη φορά, ένας άνδρας που διαμένει στο ίδιο χωριό και δούλευε με τον «πατριό» του, τον άρπαξε από το χέρι ενώ έκανε ποδήλατο έξω από την εκκλησία και πίσω από το ναό τον κακοποίησε.

Όπως είπε ο 14χρονος το περιστατικό έγινε όταν πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου (τώρα φοιτεί στη Β’ τάξη) και ενώ προσπάθησε να φύγει αυτό δεν κατέστη εφικτό γιατί ο άνδρας τον κρατούσε με μεγάλη δύναμη.

Μάλιστα, ο ανήλικος κατέθεσε ότι γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι στη φυλακή καθώς είχε κακοποιήσει κι άλλο ένα παιδί, περιστατικό το οποίο είχε καταγγελθεί με αποτέλεσμα εκείνος να είναι προφυλακισμένος.

Το παιδί κατά την δια εξέταση αναφέρει, ότι όταν ήταν στην ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού, ένας άλλος άνδρας, ξένης εθνικότητας, επίσης το κακοποίησε σεξουαλικά. Όπως κατέθεσε, με τη βία τον πήγε στο σπίτι του και εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις. Πρόσθεσε δε ότι από όσο γνωρίζει ο άνδρας αυτός μένει πλέον στη Γερμανία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.