Ρόδος: Στραγγαλίστηκε ο 75χρονος που βρέθηκε με δεμένα χέρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μυστήριο της δολοφονίας του 75χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου το μεσημέρι της Τρίτης, προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η νεκροψία “έδειξε” ότι ο θάνατός του οφείλεται σε στραγγαλισμό. Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου από τον Ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσο, η αιτία θανάτου του 75χρονου είναι ο στραγγαλισμός. Ο θάνατός του αποδίδεται χρονικά την προηγούμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο 75χρονος είχε εντοπιστεί πεσμένος στο πάτωμα, ενώ τα χέρια του ήταν ελαφρώς δεμένα πίσω με είδος κορδονιού και στο λαιμό του ήταν περασμένο ένα κομμάτι σχοινί, επίσης χαλαρωμένο. Τον βρήκε νεκρό ο γιος του, ο οποίος και ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης που με τη σειρά του ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, όπου δραστηριοποιείτο ο 75χρονος. Το γεγονός, ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του δείχνει, ότι πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος. Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.