Πλεύρης: Όταν μπήκα στο χειρουργείο είπαν πως έχω 20% πιθανότητες να ζήσω

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εξομολόγηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας ότι οι γιατροί είχαν πει στη γυναίκα του για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μόλις 20%.

«Όταν περνάς κάτι σε βιωματικό επίπεδο, βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά κι όχι τόσο απόλυτα. Με επηρέασε κι είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα. Ένα απ΄τα πράγματα που με εξόργιζαν ως υπουργό Υγείας τώρα είναι που άκουγα, “εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ”», τόνισε ο κ. Πλεύρης.

«Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου»

«Η διασωλήνωση είναι βιωματική εμπειρία. Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τίποτα και μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από το θάνατο», σημείωσε.

Τα σχόλια στα social media μετά το χειρουργείο

Μετά από την δύσκολη αυτή περιπέτεια, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε πως προσπαθεί να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του την περίοδο εκείνη, από άτομα με αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις από τον ίδιο.

«Τα σχόλια με είχαν σοκάρει» είπε. «Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα κι όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής κι όχι ότι τα πίστευε», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.