Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ορφέας Γεωργίου – Διαδέχθηκε τον πατρινό Παύλο Μαρινάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ορφέας Γεωργίου εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 13ο συνέδριο της οργάνωσης νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, διαδεχόμενος τον πατρινό Παύλο Μαρινάκη.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και περήφανος για την ευθύνη που αναλαμβάνω.

Η ΟΝΝΕΔ είναι η μεγαλύτερη και πιο δυναμική πολιτική νεολαία της Ελλάδας και της Ευρώπης και ελπίζω πως όλοι μαζί ενωμένοι θα την ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά, συνδιαμορφώνοντας το μέλλον μας στην Ελλάδα του 2030».

Νωρίτερα, κατόπιν συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, διαπιστώθηκε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία ήταν εκείνη του Ορφέα Γεωργίου, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 88,6% των συνέδρων.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 35 εδ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, το οποίο ορίζει ότι «σε περίπτωση που ο αριθμός υποψηφιοτήτων ισούται με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων, δεν πραγματοποιείται εκλογική διαδικασία αλλά ο/η υποψήφιος/α ή οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από την αρμόδια για την εν λόγω εκλογική διαδικασία ΚΕΦΕ», ανακοινώνεται ότι νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Ορφέας Γεωργίου.

https://www.newsit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.