Δήμαρχος Γλυφάδας: Η φωτιά ξεκίνησε από υποσταθμό της ΔΕΗ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή Πουρνάρι, στην Γλυφάδα, ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με επίγειεα και ενάερια μέσα.

Αυτή την ώρα επιχειρούν στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα από αέρος επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη «καναντέρ», δύο ελικόπτερα ενώ επί στο έδαφος βρίσκονται 42 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, με την συνδρομή υδροφόρων ΟΤΑ και εθελοντών πυροσβεστών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν υπάρχουν αναφορές για σπίτια που μπορεί να απειλούνται, αλλά εξακολουθεί να πνέει δυνατός αέρας που προκαλεί ανησυχία στους πυροσβέστες, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή δεν υπάρχει δάσος και καίγονται μόνο ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Το έργο της πυρόσβεσης συντονίζει ο Περιφερειάρχης Αττικής του Π.Σ., αρχιπύραρχος Δημήτριος Πατράκης μαζί με τον διευθυντή Αθηνών, αρχιπύραρχο Αθανάσιο Χατζόπουλο.

Επίσης όπως μετέδωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η φωτιά ξεκίνησε από υποσταθμό της ΔΕΗ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.