Με τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Θερινό Θέατρο της Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενας ακόμα νέος χώρος πολιτισμού, παραδόθηκε το βράδυ της Τρίτης στους Πατρινούς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η αυλαία του «Δημοτικού Θερινού Θεάτρου Πάτρας» άνοιξε φιλοξενώντας μία εξαιρετική παράσταση, με το κοινό να το κατακλύζει και να απολαμβάνει την θεατρική κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

dsc_1031.jpg

Με αφορμή την εγκαινίαση του χώρου η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη σε σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην «προσπάθεια που έγινε για την δημιουργία του Δημοτικού Θερινού θεάτρου, το οποίο παραδίδεται στους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής για να καλύψει πολιτιστικές ανάγκες.

Ανάγκες οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες καθώς για το επόμενο διάστημα και άγνωστο ακριβώς για πόσο, το Ρωμαϊκό Ωδείο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλους χώρους πολιτισμού της περιοχής οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα ανάπλασης και συντήρησης, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους…».

dsc_0516.jpg

Στο «Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας» θα φιλοξενηθεί φέτος ένα μεγάλο μέρος των εκδηλώσεων από όλες σχεδόν τις ενότητες του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Στην πρώτη «επίσημη» του νέου θεάτρου το παρών έδωσαν η αντιδήμαρχος  Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων Αναστασία Τογιοπούλου, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, πρόεδροι οργανισμών και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

*Ο πολιτιστικός Οργανισμός κατόπιν συνεννόησης με το αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας, διασφάλισε με την λήξη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο χώρο, την εκτέλεση δρομολογίων για τη μεταφορά των θεατών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.