Η Πάτρα μέσα από τα μάτια 57 καλλιτεχνών – Κάθε βήμα, μια εικόνα (φωτό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πως θα μας φαίνονταν άραγε μικρές γωνιές της Πάτρας, επιβλητικά κτίρια, στολισμένα μπαλκόνια και γραφικά δρομάκια αν είχαμε το χρόνο να τα παρατηρήσουμε? Σίγουρα θα αποτελούσαν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα μας!

Με αυτή την διάθεση, 57 καλλιτέχνες επέλεξαν διάφορα σημεία της Πάτρας και  τα αποτύπωσαν στον καμβά. Ο καθένας με την δική του «συναισθηματική» ματιά.

Θέμα της Έκθεσης που φιλοξενείται από την Τετάρτη 1η Ιουνίου στην Αγορά Αργύρη «Πάτρα…κάθε μου βήμα μια εικόνα». Σε αυτήν  ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί  στην πόλη της αρχοντιάς , των νεοκλασικών , του Αγίου Ανδρέα και φυσικά του καρναβαλιού!

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν  την Τετάρτη το απόγευμα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης. Οι συμμετέχοντες στην διάρκεια των εγκαινίων αναφέρθηκαν στην ιδέα , και την υλοποίηση της αλλά και στην αγάπη τους για την ζωγραφική και την καλλιτεχνική έκφραση. Μάλιστα φορούσαν στα κεφάλια τους στεφάνια με λουλούδια (για να αποχαιρετήσουν την άνοιξη που τους ενέπνευσε) ή καπέλα (για να υποδεχτούν το καλοκαίρι).

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και κεραμικής. Η διοργάνωση ανήκει στην υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «ΠΑΡΤΥ» Αναστασία Κασιάδη. Θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουνίου και αξίζει μια επίσκεψη  καθώς εκτός των άλλων θα  «φωτίσει» τις ομορφιές της Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.