Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Η βάφτιση του γιου τους στο Μονακό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε στο φετινό φεστιβάλ Καννών αλλά και στο Roland Garros, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στην Κυανή Ακτή, αυτή τη φορά για τη βάφτιση του γιου της, Καρόλου.

Αναλυτικότερα, η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, ταξίδεψαν στο Μονακό με τα παιδιά τους για να πραγματοποιήσουν τη βάφτιση του 4χρονου γιου τους, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιηθεί η βάφτιση στο πριγκιπάτο του Μονακό ήταν επειδή ο νονός του Καρόλου- χωρίς να γνωρίζουμε το ποιος είναι- μένει μόνιμα εκεί, συνεπώς οι διαδικασίες ήταν πιο εύκολες.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο το ζεύγος Κρασσά πρόκειται να πραγματοποιήσει και μία μεγαλύτερη γιορτή για το ευτυχές γεγονός για τους φίλους του στην Αθήνα.

Η βάφτιση του Καρόλου στο Μονακό δεν αποτελεί παράξενο γεγονός για την οικογένεια Κρασσά, αφού και για τον γάμο τους είχαν επιλέξει την πόλη του Φωτός – όπου η Βίκυ Καγιά είχε επιλέξει ένα κομψό φόρεμα – αλλά και για τη βάφτιση της Μπιάνκα είχαν ταξιδέψει στη Βηρυτό.

Στο πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση, όπως είδαμε μέσω αναρτήσεων που έκανε η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία ήταν ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους του ζευγαριού, η μπομπονιέρα ήταν ένα μπλε σκούρο κουτί με κορδέλα που έγραψε πάνω το όνομα του νεοφώτιστου.

 

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.