Πηνελόπη Πιτσούλη: 56 χρόνια με τον άντρα μου είμαστε σιαμαίοι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αφοπλιστικά ειλικρινής σε όλα η Πηνελόπη Πιτσούλη μιλώντας στον Alpha.

Για την προσωπική της ζωή, την κωμική σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” αλλά και τις… ερωτικές σκηνές μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.

“Δεν είχαμε εμείς ερωτικές σκηνές γιατί ήμασταν καρατερίστες! Ποτέ δεν μου έτυχε ερωτική σκηνή, ποτέ. Ευτυχώς. Τώρα που γέρασα αποκλείεται” τόνισε, αρχικά, η Πηνελόπη Πιτσούλη.

“Γριά γυναίκα τώρα θα έχω ερωτική σκηνή με έναν γέρο; Είχα, ας πούμε, τον Γιάννη Μόρτζο για σύντροφο στον Πλάτανο…

Αγαπίτσες τρυφερές θα κάναμε! Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ερωτικά δυο γέροι τώρα! Είναι και αηδιαστικό, δεν είναι ωραίο να κάνουμε ερωτικά τώρα.

Τα αγαπησιάρικα, ναι, τα θέλει ο κόσμος. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης και ο έρωτας θέλει ένα ωραίο κορμί, δύναμη και νιάτα.

Δεν θέλει αρθριτικά και ρευματικά που θα πας να σηκώσεις τα πόδια σου και θα λες “τώρα πως να τα κατεβάσω;”. Και η φύση σε κάνει να μην έχεις την επιθυμία την ερωτική που είχες όταν ήσουν νέος.

“Ευτυχώς είμαι 56 χρόνια παντρεμένη με τον Γιωργάκη μου, περάσαμε όλη την ζωή και τα νιάτα μας μαζί και μέχρι τώρα είμαστε σιαμαίοι” συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Πηνελόπη Πιτσούλη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.