Μαίρη Συνατσάκη: «Με πείραξε που έγραψαν ότι είμαι τηλεπρεζάκι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Κυριακής έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia» προκειμένου να καμαρώσει επί σκηνής τόσο την καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Η ίδια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους να κάνουν το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που είχε γραφτεί για εκείνη πριν κάποια χρόνια και την είχε ενοχλήσει.

«Ήρθα για να δω τη φανταστική μου αγάπη τη Ντορέττα και τον Ίαν» είπε η Μαίρη Συνατσάκη για τους λόγους που επέλεξε να βρεθεί στην πρεμιέρα του Mama mia.

«Πιο παλιά είχε γραφτεί κάτι που με είχε ενοχλήσει, όταν παρουσίαζα το MasterChef. Είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει γιατί ήταν μια δουλειά που είχαμε μείνει αρκετά απλήρωτοι και μπήκαμε σε μια διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Και ενώ διεκδικούσαμε αυτό κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσο για το αν σκέφτονται με τον Ίαν Στρατή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους η ίδια ανέφερε, «Όχι, δεν το έχουμε σκεφτεί. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει θα δούμε αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά όπως είμαστε».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.