Ηλίας Μαμαλάκης: Αυτόν θεωρεί αστέρι της μαγειρικής – «Είναι τέλειος και οι συνταγές του βγαίνουν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός μάγειρας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο, το MasterChef αλλά και την εκπομπή του «Μπουκιά και Συχώριο».

Μιλώντας για την 12ετή απουσία του από την ελληνική τηλεόραση, σημείωσε ότι «τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση άλλαξαν μετά το 2010. Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές. Έκανα διάφορες προτάσεις που είχαν κόστος και δεν έγιναν αποδεκτές. Έτσι έμεινα εκτός τηλεόρασης».

«Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη στο είδος μου και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στο φετινό MasterChef, το οποίο και παρακολούθησε διεξοδικά.

Ωστόσο, τόνισε ότι τον κούραζαν οι συνεντεύξεις των παικτών και οι ίντριγκες ανάμεσά τους.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Άκης Πετρετζίκης είναι «αστέρι» της μαγειρικής.

«Είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι. Είναι της μόδας, έχει τα τατουάζ του, μιλάει ωραία, μαγειρεύει και “βγαίνουν” οι συνταγές του. Νομίζω το αστέρι της μαγειρικής αυτή την στιγμή είναι ο Άκης Πετρετζίκης», υπογράμμισε.

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θυμάται από το «Μπουκιά και Συχώριο», αποκρίθηκε: «Θυμάμαι πολλά πράγματα. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Με έκανε σοφότερο και καλύτερο άνθρωπο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.