Γιώργος Τράγκας: «Διασύρεται το όνομα μας» δηλώνει ο ετεροθαλής αδερφός του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχληση του, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ύστερα από τη δέσμευση της περιουσίας του, την αποποίηση των περιουσιακών στοιχείων από τον Φρέντυ Τράγκα και την έρευνα στα εισοδήματα της συζύγου του, Μαρίας Καρρά.

«Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν. Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και πού να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ;» σημείωσε ο ετεροθαλής αδελφός του στο T-live. «Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος» συνέχισε ο ετεροθαλής αδελφός του.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, μετά το δεύτερο διαζύγιο του εκδότη δεν είχαν σχέσεις. «Μου είχε πει ότι θα ζει τον μισό χρόνο στη Γαλλία. Αυτό ήξερα μόνο. Εγώ με τον ετεροθαλή αδελφό μου δεν είχα σχέσεις μετά το διαζύγιό του από τη Ντόρα. Είχαμε να μιλήσουμε 20 χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: ALPHA

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.