Γιώργος Καραμίχος: Κάθε μέρα ανακαλύπτω και νέα σκοτάδια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Καραμίχος και μίλησε για τη ζωή του και έκανε αποκαλύψεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την καριέρα του, τα παιδιά του και την επιστροφή του από την Αμερική.

«Είμαι καλά. Είμαι σε φάση που θέλω να διώξω την υπερκόπωση που είχα πάθει γιατί δούλεψα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κενό», είπε για αυτήν την περίοδο της ζωή του.

Ο Γιώργος Καραμίχος έφυγε για την Αμερική το 2012. Εκεί διδάσκει στην κορυφαία σχολή υποκριτικής της Stella Adler. Ωστόσο, το 2020 αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας και πλέον πηγαινοέρχεται.

«Η βάση μου ήταν στην Αμερική μέχρι το 2020. Τότε πάγωσαν όλα εκεί και ήρθα εδώ αρχικά για διακοπές. Μετά μου έγινε η πρόταση για τη σειρά «Ήλιος». Στη συνέχεια επέστρεψα πάλι στην Αμερική για μία παράσταση αλλά και γιατί έπρεπε να είμαι δια ζώσης στη σχολή. Η βάση μου είναι εδώ πλέον αλλά πηγαινοέρχομαι», εξήγησε ο ίδιος.

«Η τεχνική έχει να κάνει με ζώα αλλά είναι συνδυασμός πολλών άλλων τεχνικών μαζί. Εγώ τη δημιούργησα, προέκυψε από ανάγκη επειδή δεν είχα οδηγίες σε μία ταινία για το πώς έπρεπε να είμαι στον ρόλο μου. Πήρε 12 χρόνια για να καταλήξω σε ένα συγκεκριμένο σύστημα και με συγκεκριμένα κριτήρια», σημείωσε σχετικά.

Στη συνέχεια, o Γιώργος Καραμίχος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και έκανε ειδική μνεία στα παιδιά του.

«Δεν νιώθω ισορροπημένος. Είναι πολλά πράγματα που προσπαθώ να ισορροπήσω. Κάθε μέρα έρχονται καινούργια σκοτάδια που ανακαλύπτουμε. Απλώς υπάρχουν εμπειρίες στη ζωή μας που μας αλλάζουν, μας κάνουν καλύτερους», τόνισε.

Όσο για τον 9χρονο γιο του, παραδέχτηκε ότι «όταν έχεις παιδί αναγκάζεσαι να του βάλεις κάποια όρια. Μοιραία όμως προσπαθείς να το ακούσεις και αναγκάζεσαι να ακούσεις και τον εαυτό σου. Ως πατέρας προσπαθώ να κρατάω το πρόγραμμα ώστε να υπάρχει συνέπεια. Χωρίς υστερίες και χωρίς μη».

«Η κόρη μου είναι 24. Είναι δική της η ζωή πια και εγώ είμαι εκεί για να στηρίξω τις επιλογές της», υπογράμμισε o Γιώργος Καραμίχος για την κόρη του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.