Γιάννης Μπέζος: Με ρόλο-κλειδί σε πολυσυζητημένο project της ΕΡΤ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά τη συμμετοχή του τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Μπέζος παραμένει στη Δημόσια Τηλεόραση αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί σε ένα από τα φιλόδοξα projects που ετοιμάζει για του χρόνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η νέα μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά θα ξεκινήσει με ένα δυνατό γκεστ. Ο Γιάννης Μπέζος θα μπει με φόρα και θα κάνει ποδαρικό στα «Νουμερα» , καθώς αναλαμβάνει έναν σημαντικό ρόλο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο διάσημος πρωταγωνιστής θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που αποφασίζει να αλλάξει το ρεπερτόριό του σε κάτι πιο εναλλακτικό και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνει τον Φοίβο Δεληβοριά που υποδύεται έναν ξεχασμένο δημιουργό για να το αναλάβει.

Στη συνέχεια της ιστορίας, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, η συμφωνία των δύο αντρών κλείνει, αλλά ο ιδιοκτήτης στο πρώτο επεισόδιο σκοτώνεται και στη θέση του αναλαμβάνει ο γιος του ο οποίος έχει διαφορετικές σκέψεις και προσανατολίζεται σε πιο εμπορικά ονόματα για το νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real, από τα «Νούμερα» αναμένεται να περάσουν πολλοί καλλιτέχνες όλων των ειδών, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.