Έλενα Γκρέκου: «Έχω δεχτεί bullying, έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι, το πάει το γράμμα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Έλενα Γκρέκου επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι «Αντίγραφό μου» και με αφορμή την επιστροφή της έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και εξήγησε τους λόγους που έμεινε μακριά από το τραγούδι για αρκετά χρόνια.

Αρχικά όπως είπε το έκανε για να μείνει κοντά στο παιδί της και μπορεί αυτό να είχε κάποιο κόστος επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν την πειράζει. «Σταμάτησα το τραγούδι για τρία χρόνια λόγω του γιου μου, μου έλειπε η δουλειά μου, αλλά ήξερα ότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έλενα Γκρέκου αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά που αντιμετώπισε από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά ενώ όπως είπε δεν ξεχνάει το bullying που είχε βιώσει στο ξεκίνημά της, ως τραγουδίστρια.

«Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια. Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying του τύπου “έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα”. Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά αλλά τα έμαθα», είπε η Έλενα Γκρέκου και πρόσθεσε: «Εγώ τραγουδίστρια και καλλιτέχνης είμαι μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.