Έλενα Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα σύννεφα στον γάμο της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο ήταν ευδιάκριτα εδώ και αρκετά καιρό, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός δεν ήταν έτοιμη για ανακοινώσεις, δηλώσεις και αναλύσεις.

Μπορεί να πραγματοποίησε διάφορες αλλαγές στη ζωή της, όπως το νέο της μαγαζί με παπούτσια στη Νέα Ερυθραία, τις οποίες μοιραζόταν διαρκώς με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ωστόσο για τη μεγάλη αλλαγή στα προσωπικά της δεν είχε βρει τη δύναμη να μιλήσει, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Τους τελευταίες μήνες, στα stories της πρωταγωνιστούσε η ίδια και η κόρη της, ενώ από αυτά απουσίαζε ο σύζυγός της, Bruno Cirillo, τον οποίο παλαιότερα πείραζε στα βίντεο που ανέβασε.

Σήμερα το απόγευμα, η Έλενα αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και στις ερωτήσεις που δέχτηκε, οι περισσότερες αφορούσαν την απουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από την καθημερινότητά της.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτηκότητά σας» έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όταν εκεί είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κι εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της χώρας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια.

Ο θρησκευτικός γάμος ήρθε οκτώ χρόνια μετά, τον Μάιο του 2018.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.