Ελεάνα Βραχάλη: «Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τις Ελεάνα και Χριστίνα Βραχάλη, οι οποίες μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη μεταξύ τους σχέση.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από τη Χριστίνα είναι να είναι μωρό να την ταΐζω, να τη φροντίζω», είπε η γνωστή στιχουργός, με την αδελφή της να απαντάει γελώντας ότι προσπαθούσε να την πνίξει.

«Το “Σ’ αγαπώ” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που έχει γράψει η Ελεάνα, έχει μια ιστορία από πίσω. Ακούσαμε πρώτη φορά το τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο, όταν η Ελεάνα ήταν στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που είχε», ανέφερε από την πλευρά τη η Χριστίνα Βραχάλη.

«Όταν έμαθα ότι είχα σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περίμενα όλα, ότι μπορεί να είναι και το τέλος», παραδέχτηκε η Ελεάνα, με την αδερφή της να συμπληρώνει: «Πήγα στο νοσοκομείο να τη δω και μου μιλούσε για το θάνατο σα να ήταν κάτι απλό».

«Προσπάθησα να δω τη φωτεινή πλευρά αυτού του πράγματος», πρόσθεσε η στιχουργός στο ίδιο θέμα.

«Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η Χριστίνα», είπε η ίδια στη συνέχεια, με τη Χριστίνα να αναφέρει ότι όταν άκουσε το «Να είσαι εκεί» που έγραψε η αδελφή της για το Μιχάλη Χατζηγιάννη αναγνώρισε μια προσωπική της ιστορία.

«Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτό που κάνει η Χριστίνα, να πρέπει να πω δελτίο και να έχει προηγηθεί κάτι και να είμαι χάλια», ανέφερε ακόμα η Ελεάνα, με την αδελφή της να αποκαλύπτει ότι «Έχω κάνει τρίωρη εκπομπή και να είμαι χάλια. Έχω περάσει δύσκολα με κρίσεις πανικού. Έκλεινε η πόρτα του studio και νόμιζα ότι θα περάσει από πάνω μου τρένο».

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε και για το κίνημα #metoo αναφέροντας ότι «Έχω χάσει τη δουλειά μου στο παρελθόν επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες κάποιων. Όταν τον ξανασυνάντησα αυτό τον άνθρωπο μου ζήτησε συγνώμη».

«Το τραγούδι μέσα από το οποίο εξέφρασα την άποψή μου για το #metoo ήταν το “Τώρα μιλάω εγώ”. Πολλές φορές πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να καταλάβεις ότι είσαι θύμα κακοποίησης», ανέφερε η Ελεάνα.

«Για την Ελεάνα θα έφτανα μέχρι το τέλος του κόσμου», είπε κλείνοντας η δημοσιογράφος και η αδερφή της τόνισε: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο για τη Χριστίνα είναι να είναι χαρούμενη, γεμάτη και δημιουργική».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.