“Οδηγός” για τη βενζίνη: Tι πρέπει να γνωρίζετε πριν τη βάλετε στο αυτοκίνητό σας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων πριν βάλουν βενζίνη στο όχημα τους εν μέσω των αυξήσεων στα καύσιμα έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργίου αυτές είναι οι εξής:

Βενζίνη: Η σύγκριση ποιότητας και κόστους
Αρχικά οι ιδιοκτήτες του ΙΧ θα πρέπει να συγκρίνουν την ποιότητα της βενζίνης με το κόστος. ” Θα πρέπει να είναι πάντα υποψιασμένοι οι πολίτες όταν αγοράζουν ένα προϊόν, όχι μόνο τα καύσιμα οποιοδήποτε προϊόν ακόμη και το κρέας ακόμη και είδη διατροφής που είναι σημαντικά. Θα πρέπει να είναι πάντα υποψιασμένοι, να εμπιστεύονται πάντα τους ανθρώπους με τους οποίους έχουν συχνή επαφή, τα καταστήματα που είναι δίπλα στη γειτονιά τους, που είναι κοντά τους και να μην ψάχνουν να βρουν ποιο πρατήριο πουλά φθηνότερη την βενζίνη” τόνισε και πρόσθεσε ότι ο πολίτης θα πρέπει να ψάχνει να βρει πρατήρια και να συγκρίνει την ποιότητα της βενζίνης με το κόστος .Τι είναι αυτό που του προσφέρει στα καύσιμα συγκεκριμένα μεγαλύτερες αποστάσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος “.

Η χωρητικότητα των αυτοκινήτων.
“Οι καταναλωτές θα πρέπει να ξέρουν ποιο είναι το αυτοκίνητο τους, ποια είναι η χωρητικότητα του. Όλα τα βιβλία των αυτοκινήτων που τα συνοδεύουν γράφουν μέσα ποια είναι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, του ντεπόζιτου. Θα πρέπει να είναι ενήμεροι για αυτό. Δεν είναι τίποτα, μια ματιά είναι”, συμπλήρωσε ο κ. Παπαγεωργίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.