Αρνητικός ο ΠΑΟΚ για αλλαγή ημερομηνίας του τελικού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αλλαγής της ημέρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου εξέφρασε ο ΠΑΟΚ με επιστολή του προς την ΕΠΟ.

Με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου. Θυμίζουμε πως υπήρχε η φημολογία πως μπορεί να πήγαινε για Κυριακή 22 Μάϊου ο τελικός λόγω της Euroleague, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το ματς θα ξεκινήσει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, την 21η Μαίου στις 20:00.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Επιστολή στην ΕΠΟ απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με φημολογία που αναπτύχθηκε σε διάφορα ΜΜΕ για πιθανή αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.