Στο Νοσοκομείο Αιγίου η Μίνα Γκάγκα – Τι είπε ο διοικητής της ΥΠε για τη λειτουργία του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Νοσοκομείο του Αιγίου, βρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Η κ. Γκάγκα κατά τη συνάντησή της με τον διοικητής της Υ.Πε. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για την κατάσταση του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Καρβέλης: Μετακινούμε γιατρούς – Κάποιοι βάζουν εμπόδια

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Καρβέλης, το Νοσοκομείο καλύπτει ολόκληρη την Αιγιάλεια, και παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε, με κυρίαρχο τις ελλείψεις προσωπικού, οι γιατροί που υπηρετούν εκεί αυξήθηκαν από 19 σε 32.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι για να μπορέσει το νοσοκομείο να λειτουργήσει γίνονται μετακινήσεις ιατρών από τα κέντρα υγείας, ενώ άφησε αιχμές και για «αντίρροπες δυνάμεις εντός και εκτός νοσοκομείου που πολλές φορές βάζουν ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία του».

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο της Αχαΐας, γίνεται στο κλείσιμο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιήθηκε στις υγειονομικές μονάδες σε Λευκάδα, Πρέβεζα, Άρτα και Γιάννενα.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.