Σταυρούλα Παναγοπούλου: Η δυναμική παρουσία της νέας γενιάς γεννά προσδοκίες και ελπίδα για το μέλλον

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε δήλωση της για τα αποτελέσματα των εκλογών για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου (Πρόεδρος Ινστιτούτου Εργασίας/ ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πρ. Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας) αναφέρει:

Η εκλογική διαδικασία της 8/5/2022 για την ανάδειξη των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ολοκληρώθηκε με τα μέλη και τις/τους φίλες/φίλους του κινήματος να δίνουν επιβλητικά το παρών.

Η δυναμική παρουσία της νέας γενιάς γεννά προσδοκίες και ελπίδα για το μέλλον.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, επιβεβαιώνοντας ότι η παράταξή μας έγινε μεγάλη μέσα από αγώνες για δημοκρατία, δικαιοσύνη, ειρήνη και ισότητα.

Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας είναι μία μεγάλη νίκη για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, την ιστορική του συνέχεια και εγγύηση για τους αγώνες που θα δώσουμε όλες και όλοι μαζί για διαφάνεια και αξιοκρατία.

Μπροστά μας έχουμε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες για την ευημερία του τόπου μας και σε αυτούς θα δώσουμε όλες και όλοι μαζί δυναμικά παρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.