Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν τσακώθηκαν ποτέ με τον Μάνο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη διάψευση ενός περιστατικού που είχε δει το φως της δημοσιότητας προχώρησε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιάννης Κόττας.

Πριν τη σύλληψη της 33χρονης, δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε το τότε… αγαπημένο ζευγάρι να τσακώνεται στο γραφείο του πατρινού δικηγόρου, που τότε είχε αναλάβει την εκπροσώπησή τους, από κοινού με τον Δημήτρη Καράμπελα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Κόττας ήταν κατηγορηματικός, δηλώνοντας ότι «το έχω διαψεύσει. Ποτέ δεν έγινε κανένας καβγάς. Ποτέ δεν τσακώθηκε το ζευγάρι μπροστά μου και ό,τι ακούγεται ότι έγινε εδώ μέσα, το διαψεύδω ποτέ δεν έγινε».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πει στη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στη φωτιά (σ.σ. για την Τζωρτζίνα), για τα άλλα δύο, όχι»

Ο δικηγόρος Γιάννης Κόττας είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ως δικηγόρος της οικογένειάς της.

«Έφυγα γιατί διαφώνησα με το ζευγάρι»

Ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ανάγκασαν να σταματήσει τη συνεργασία του με την κατηγορούμενη.

«Έφυγα γιατί διαφώνησα με την τακτική τους, και νομίζω ότι δικαιώθηκα. Μιλάω για αυτή την υπερέκθεση των γονέων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν είναι υπό το βάρος των θανάτων τριών μικρών παιδιών. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος για να βγαίνει κάποιος και να επιζητά τη δημοσιότητα, υπό το βάρος τριών χαμένων παιδιών.»

Επίσης, ο Γιάννης Κόττας αναφέρθηκε στο θέμα με τα κλειδιά του οικήματος της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, στο μισθωτήριο και στα πράγματα που υπάρχουν μέσα σε αυτό, μετά το εξώδικο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Ο δικηγόρος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει κλειδιά για το πάνω σπίτι, αυτό της σπιτονοικοκυράς δηλαδή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.