Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Αυτά είναι τα τέσσερα τελευταία κομμάτια στο παζλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πόσο απέχουμε από την αλήθεια στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά; Ήταν τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου που χορήγησε τη μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της Τζωρτζίνας; Έδρασε μόνη της ή την βοήθησαν κι’ άλλοι; Γιατί το έκανε αν το έκανε; Τι συνέβη με τα άλλα δύο παιδιά; Υπήρξαν όντως σοβαρές παραλείψεις από τις Αρχές στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας;

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν δώσει ήδη εντολή, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους, τις επόμενες ημέρες όλα τα κομμάτια που συνθέτουν, όπως φαίνεται να προκύπτει ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία.

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται:

Η έρευνα για τους θανάτους των Μαλένα και Ίριδα

Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς θα γίνει μέσα στην εβδομάδα

Ο πατέρας των τριών παιδιών θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση

Ο τεχνικός υπολογιστών που βοήθησε την Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της καταθέτει αύριο Τρίτη.

Μετά από αυτά θα γίνουν και οι όποιες νέες συλλήψεις.

Τι αναμένουμε από τα πορίσματα

Σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και τη Ίριδας, και τι αναμένουμε από τους σχετικούς ελέγχους που θα διενεργηθούν, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο MEGA είπε ότι: «mπορεί να γίνει τοξικολογική διερεύνηση πιο στοχευμένη, ώστε να διευκρινιστεί αν υπάρχουν κάποιες ουσίες που ενδεχομένως δεν ελέγχθηκαν στην πρώτη τοξικολογική. Το εργαστήριο είναι υποχρεωμένο να κρατάει αρχείο ιστών για πάνω από πέντε χρόνια».

«Για να αποδεχθώ μια ανθρωποκτονία στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας, θα πρέπει να αποκλείσω όλα τα παθολογικά αίτια. Τότε θα προσανατολιστούμε στην ανθρωποκτονία», τόνισε ο ίδιος.

Σε ότι αφορά στο πόρισμα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, δεν θα αργήσει δεδομένου, ότι όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Ευγενίας Κούτρα η εκταφή της σορού της γυναίκας θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

«Έχουν αποδοθεί με λανθασμένο τρόπο από το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Το ζευγάρι έλεγε ότι πέθανε από σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ η γυναίκα ήταν παρατημένη και πέθανε από σήψη. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν νεότερα και για τις τραπεζικούς λογαριασμούς», κατέληξε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς…» δήλωσε στο MEGA o δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Τι αναμένουμε από τις καταθέσεις

Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο των καταθέσεων σε ότι έχει να κάνει με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των παιδιών έχει ήδη ολοκληρωθεί. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να κληθεί από την ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία θα του ζητηθεί να δώσει κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την νοσηλεία των παιδιών. Της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

Επίσης ο τεχνικός υπολογιστών που ξέρει πολύ καλά, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά για το θέμα της Πάτρας, αναφορικά με τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει αλλά και να βοηθήσει στην ανάκτηση του περιεχομένου το οποίο η Πισπιρίγκου του ζήτησε να διαγράψει. Αυτό θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Πηγή: in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.