Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα ο γνωστός καρδιολόγος Σπύρος Συρίμπεης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κηδεύεται σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄Κοιμητήριο Πατρών ο γνωστός καρδιολόγος Σπύρος Συρίμπεης που έφυγε την Δευτέρα από τη ζωή μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο που υπηρέτησε επί σειρά ετών, το γενικό νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις στο Θεραπευτικό Κέντρο «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην ιατρική κοινότητα αλλά σε όλη την περιοχή .

Ως πατέρας δοκιμάστηκε πολύ σκληρά. Με την σύζυγό του Ειρήνη Κανελλή, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Βασίλη, τη Σάντυ και τον Χρήστο. Τα δύο πρώτα του παιδιά αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας και είχαν ενταχθεί στο Θεραπευτικό Κέντρο «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Ο ίδιος μπήκε μπροστά και από τη θέση τού προέδρου του ιδρύματος και ακολούθως του μέλους αγωνίστηκε μαζί με τους άλλους γονείς για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ».

Δυστυχώς κλήθηκε να ζήσει πολύ νωρίς την απώλεια των δύο αυτών παιδιών του. Η μεγάλη του παρηγοριά ήταν ο γιος του Χρήστος, γνωστός από την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο και τις ραδιοφωνικές παραγωγές του.

Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας του Σπύρου Συρίμπεη από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

 

Ένας σπουδαίος άνθρωπος , επιστήμονας και σεμνός αγωνιστής έφυγε από κοντά μας.

Ο Σπύρος Συρίμπεης συνέδεσε την επιστημονική του πορεία υπηρετώντας τους πάσχοντες με την ενεργό του δράση  στον τόπο μας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος , την εντιμότητα και την μεγάλη του προσφορά  στη παράταξη.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα  μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στην οικογένειά του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.