Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην γ.γ. της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας Γιώργος Μουτσόπουλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφυγε από τη ζώη ο πρώην γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Μουτσόπουλος σε ηλικία 79 ετών. Ο εκλιπων είχε διατελέσει σε διάφορες κρατικές θέσεις επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και γγ του Υπουργείου Υγείας, διοικητής του ΟΓΑ και διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Το 2000 ήταν και υποψήφιος βουλευτής.

Τον χαμό του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Μουτσόπουλου, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Σήμερα χάσαμε έναν καλό φίλο: Τον Γιώργο Μουτσόπουλο που έδωσε σκληρές μάχες τα τελευταία χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Γιώργος Μουτσόπουλος ήταν στέλεχος του ΟΤΕ στη Ρόδο και διετέλεσε και διευθυντής στο νοσοκομείο του νησιού μας. Διακρίθηκε σε πολλές κυβερνητικές θέσεις όπως.π.χ. περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και Δυτικής Πελοποννήσου, γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, διοικητής στον ΟΓΑ και διευθύνων σύμβουλος στο Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο.

Θα τον θυμόμαστε πάντα και για τα αξέχαστα βράδια στον «Ζορμπά» , τους αγώνες με το ΠΑΣΟΚ και το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τη Ρόδο.

Καλό ταξίδι Γιώργο. Θερμά συλλυπητήρια Πόπη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.