Αν. Θεοδωρόπουλος: Παραδίδω την τσάντα της Τζωρτζίνας στην ανακρίτρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην 18η ανακρίτρια δηλώνει πως θα παραδώσει σήμερα τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος Ανδρέας Αθανανασόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική υποστήριξη συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμοι κ. Δημοσιογράφοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τηλεοπτικών σταθμών, ηλεκτρονικού αλλά και του έντυπου τύπου, σας ενημερώνουμε πως το δικηγορικό μας γραφείο ¨ Ανδρέας Κων. Θεοδωρόπουλος & Συνεργάτες law firm ¨ πρωτοστατούντος του ιδρυτή του Δικηγόρου Παρ΄Αρείω Πάγω Ανδρέα Κων. Θεοδωρόπουλου , έχει αναλάβει εδώ και δύο περίπου μήνες την νομική υποστήριξη των συγγενών της αειμνήστου αποθανούσης Κούτρα – Θεοδωροπούλου Ευγενίας, η οποία έζησε στην Πάτρα και απεβίωσε στις 12-09-2020.

Ενεργούντες ως νομείς των συγγενών ,εγώ & ο συνάδελφος μου κων . Λέων, Δικηγόρος Πατρών, εισήλθαμε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ στις 27-5-2022 στο ακίνητο επί της οδού Μπιζανίου αριθ. 27 στην Πάτρα έχοντας κληρονομικό δικαίωμα. Η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή , παραβιασμένη και έτσι ταυτόχρονα διαπιστώσαμε πως υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα.

Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας , η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας , με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία και ανήκε στο άτυχο κορίτσι την Τζωρτζίνα, της οποίας η μητέρα Σωτηρία Πισπιρίνγκου και ήδη προφυλακισθείσα κατηγορείται πως την δολοφόνησε. Σήμερα 30-05-2022 και περί ώραν 12:30 θα αποδώσω την σχολική τσάντα στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα δυνάμει του άρθρου 40 της Ποιν. Δικονομίας και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης. Η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους . Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, Ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίνγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου. Αθήνα 30/05/2022

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος Ανδρέας Κων. Θεοδωρόπουλος Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.